30 октября 2017 г.

Участь студентів технікуму в 11 конкурсі творчих робіт дітей та юнацтва Придінців’я «Сіверський Донець очима молоді»

30 жовтня у КЗ «Центр культури і довкілля м. Слов’янськ» відбулося підведення підсумків 11 конкурсу творчих робіт дітей та юнацтва Придінців’я «Сіверський Донець очима молоді». Організаторами конкурсу є Сіверсько-Донецьке БУВР спільно з ГО «Сіверський Донець – відродження» за підтримки Донецької та Луганської облдержадміністрації. До участі у конкурсі були запрошені учні та студенти загальноосвітніх, позашкільних, професійно-технічних та вищих навчальних закладів території Придінців’я – Харківської, Донецької та Луганської областей.

Студенти нашого технікуму надали на конкурс 20 робіт. Дуже приємно, що серед 1134 робіт, поданих на конкурс, ІІ місце у номінації «Вироби з природних та ужиткових матеріалів» посіла робота студентки групи Е-15-19 Синельникової Ніни «Барви осіннього Дінця».
Також були відмічені дипломами роботи в номінації «Поетичні й прозові твори»: студентки групи Е-15-19 Могиленець Анастасії «Я благаю, люди милі, збережіть природу! Залишимо нащадкам річку, чисту питну воду!» та студентки групи Е-14-19 Борисової Олександри «Про Сіверський Донець».
Вітаємо наших переможців й учасників конкурсу та бажаємо їм подальших творчих успіхів!