23 сентября 2021 г.

Екскурсія в лабораторію моніторингу вод

22 вересня лабораторія моніторингу вод Східного регіону відкрила двері майбутнім екологам – студентам Слов’янського хіміко-механічного технікуму І, ІІІ і IV курсу спеціальності 101 Екологія, які наочно побачили одну із базових лабораторних центрів Держводагентства на сході України.

Першокурсникам було цікаво усе, що демонстрували й розказували їм фахівці-хіміки, а студенти групи Е1919 цілеспрямовано цікавились новітнім лабораторним обладнанням, бо вони вже теоретично познайомилися з деякими приладами контролю стану довкілля на предметах професійного циклу. А студенти IV курсу вже обмірковували теми своїх курсових та дипломних робіт, бо більшість з них будуть проходити технологічну та переддипломну практики в цій лабораторії.

Висловлюємо подяку робітникам лабораторії та особисто начальнику Басейнового управління водних ресурсів Трофанчуку С.І., начальнику лабораторії Лотковій О.В. та організатору Киркач Ю.В. за чудову можливість знайомства з майбутнім місцем роботи на прикладі екологічної лабораторії, що відповідає європейським стандартам моніторингу природних вод.

Камнєва В.Б.
викладач-методист, голова ЦМК хімічних дисциплін