20 апреля 2019 г.

У Слов'янську відбулося урочисте відкриття електричної автозаправної станції

Поряд з іншими на відкритті виступив студент 3 курсу групи екологів Данил Блінов.
"Я майбутній еколог, тому уважно слідкую за проектами альтернативної енергетики, що реалізуються на Слов’янщині. Сподіваюся, що скоро запрацює вітропарк і з часом він забезпечить «зеленою» енергією весь район.
Не менш видатна подія сталася сьогодні. Створення мережі електричних зарядних станцій відкриває нові можливості для розвитку нашого регіону. Якщо ж ці станції будуть отримувати енергію від вітрогенераторів, то собівартість утримання електромобіля буде мінімальною.
Молодь готова пересісти на електромобілі: опитування 1000 осіб показало, що 91% молодих автомобілістів більш схильні до зелених автомобілів. Сьогодні електрокари вважаються дорогою і престижною іграшкою, яку можуть дозволити собі лише заможні автолюбителі.
Користуючись нагодою, хочу подякувати народному депутату Олегу Недаві за підтримку ініціатив та екологічні проекти, які реалізуються під його патронатом. А також сказати керівництву міста, що молодь завжди готова підтримати будь-який проект,  який зробить Слов’янськ більш сучасним."